loading...
  • Bemerkbar
  • +45 42 70 72 03
    kontakt@bemerkbar.dk
  • Adresse
  • Baggesensgade 16
    2200 KBH N

Digital kommunikation til din virksomhed

Vi laver

Vores kompetencer

Vi påbegynder alle opgaver med at skabe en forståelse for den branche det website vi bygger skal agerer indenfor. Vi opstiller bruger scenarier og analyserer konkurrenter. Resultatet er en handlingsplan som fungerer som guide til hvordan vi bygger et stærkt brand og giver den bedste mulige brugeroplevelse.

Vi arbejder full-stack og klarer derfor alle af den process det er at bygge et website. Vi forstår hvordan man inkorporerer brand historier og skaber en perfekt oplevelse for den besøgende. Vi designer og bygger funktionelle websites der fungerer på alle devices.

Branding handler om at fremkalde følelser. Vi skaber et sammenhængende udtryk for dit brand, henover alle platforme, og sikrer dig en stærk tilstedeværelse. Vi tager os af alle dele af processen. Fra logo designs, udvikling af visuel identitet, til produktdesigns.

Godt UI/UX design er nøglen til et succesfuldt website. Vores fokus er altid bruger centreret og vi higer efter konstant at forbedre konversions rater og kunde engagement. Vi skaber produkter som giver den bedst mulige brugeroplevelser. 

Vi ved hvordan man sælger via platforme som Google Ads og Facebook. En velkonfigureret annonce kampagne kan give en return on investment på op til 5x. Vi ser desværre også talrige eksempler på hvordan markedsførings kroner er spildt ved dårligt opsatte kampagner. Lad os opsætte din Google Ads konto og sørge for at du får maksimalt ud af dit annoncerings budget.

Vi sætter en ære i at yde den bedst mulige support. Ringer du klokken 21.00 på en søndag tager vi telefonen og sætter os foran skærmen og søger for at din løsning fungerer 100%. Vi er fleksible og eksekverer til tiden.